Retourneren

Het retourrecht geldt niet voor artikelen die speciaal voor jou gemaakt zijn, zoals artikelen op naam. Het herroepingsrecht is hierop niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

Voor alle andere artikelen:

Mocht je onverhoopt toch niet helemaal blij zijn met een artikel, heb je het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren. Na annulering heb je nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Enkel de retourkosten van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor die tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan Coloured Clouds geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@colouredclouds.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de vepakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij een retour goed verpakt is. 

  • Als je een artikel wilt retourneren, stuur ons dan van te voren een mailtje met je bestelnummer en wat je terug wilt sturen, zodat wij alvast op de hoogte zijn.
  • Pak het ongebruikte en onbeschadigde artikel in
  • Frankeer het pakket voldoende
  • Schrijf onderstaand adres op de verpakking

Coloured Clouds
Wijngaarden Bolwerk 13
4651 AG Steenbergen

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en alles in orde is, ontvang je binnen 14 dagen je geld retour op dezelfde manier als dat je betaald hebt. Als je de hele bestelling retour stuurt, krijg je ook de verzendkosten terug. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

© 2016 - 2024 Coloured Clouds | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel